Begge sager er også udstyret med safir tapeter og tilbyder en sporty 150 måler vandtæthed

Både 34 mm og 38 mm fortolkningerne af den nye Omega Seamaster Aqua Terra tilbyder fuldpolerede fortolkninger af det grundlæggende Aqua Terra coverdesign. Den overordnede profil for begge størrelser er den rene klassiske Omega, med snoede liretapper, der flyder direkte ind i en bred affasning på kabinettet parret med en let skrånende kant. Selvom en reduktion på 4 mm i kabinetdiameter normalt ville være ledsaget af en drastisk ændring i overordnede proportioner, er Omega omhyggelig replika ure med at holde seriens basisdesign intakt på begge billeder, med kanter og ører justeret for at holde hinanden i balance på disse to billeder. forskellige størrelser.Omega driver hver ny model i Seamaster Aqua Terra-serien med sit in-house Caliber 8800 koaksiale automatiske urværk. Med mærkets karakteristiske koaksiale escapement-system er Caliber 8800 en helt igennem moderne basis i Omegas nuværende serie med fjederbelastet silicium og en kæmpe 15.000 gauss magnetisk modstand.

Dette tilføjer op til et lige så moderne niveau af ydeevne, med præcision certificeret til den krævende Lærer Chronometer-standard af den uafhængige testgruppe METAS. Caliber 8800's strømreserve står på solide 55 timer ved en hastighed på 25.200 bph. Omega dekorerer dette urværk i sin er signeret stil med mærkets varemærke Geneve-bølger i arabesker langs broerne og opviklingsrotoren. Hver ny model i Seamaster Aqua Terra-linjen er parret med et treleddet armbånd i rustfrit stål, med brede polerede midterled, der står i kontrast til de dybbørstede ydre led på billedet.Mens disse nye Omega Seamaster Aqua Terra-modeller spiller ind i den nuværende "farverevolution" i urindustrien, adskiller Omegas farvekombinationer og udførelser disse modeller fra deres konkurrenter og genopliver en af ​​mærkets mest varige serier. Hver ny model i Omega Seamaster Aqua Terra-serien er nu tilgængelig gennem autoriserede forhandlere. Start-MSRP for disse nye modeller er $5.700 på pressetidspunktet.


replika ure, kopi rolex, kopi ure, replika rolex, kopi rolex ure, replika breitling, replika omega, replika cartier, kopi rolex submariner